Meer Badkamer renovatie Groningen

Wanneer u uw badkamer wilt laten verbouwen of renoveren bent u bij Meer BV aan het juiste adres! Ons team is gespecialiseerd in badkamer renovaties in Groningen en omgeving. Of u nu een complete badkamerrenovatie wilt laten uitvoeren, badkamertegels wilt vervangen of een nieuw badkamermeubel wilt plaatsen, met uiterste precisie en vakmanschap weten onze vakmannen precies hoe ze het beste en mooiste resultaat kunnen neerzetten. Ook wanneer u maar enkele kleine aanpassingen wilt laten uitvoeren in de badkamer kunt u ons inschakelen. Wij bieden u graag de helpende hand bij een badkamer renovatie in Groningen en omstreken, maar ook bij kleinere klussen aan uw sanitair. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies!

Badkamer renovatie Groningen en omgeving

Bent u van plan om binnenkort uw badkamer te renoveren in Groningen of omgeving of wilt u andere werkzaamheden in de badkamer laten uitvoeren? Schakel dan de hulp van ons team in! Van de installatie van een douchecabine tot het verbouwen van een complete badkamer, onze specialisten weten precies hoe uw badkamer het beste kan worden omgebouwd tot een sfeervol geheel. Uw badkamer zal met vakmanschap en precisie gerenoveerd of verbouwd worden. Naast het leveren van een strak afgewerkte badkamer vinden wij persoonlijke service net zo belangrijk. Als u ervoor kiest om Meer BV uw badkamer te laten renoveren of verbouwen in Groningen, zorgen wij voor een heldere communicatie zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Toilet en badkamer renovatie Groningen

Ook voor aanpassingen aan het toilet tijdens de badkamer renovatie in Groningen bieden wij u een helpende hand. Ook voor kleinere aanpassingen zoals het vervangen van een toiletpot of voor het plaatsen van een greepje bent u bij Meer BV aan het juiste adres. Zijn uw badkamertegels bijvoorbeeld aan vernieuwing toe? Door nieuwe tegels te plaatsen kunt u de badkamer een klassieke of juist moderne look geven. Ook wanneer de badkamer geschikt moet zijn voor ouderen of mindervaliden kan een toilet en badkamer renovatie uitkomst bieden! Heeft u een kleine badkamer en wilt u zo optimaal mogelijk gebruik maken van de ruimte? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en zullen u van passend advies voorzien. Zodat u binnenkort kunt genieten van een mooie en functionele badkamer! Bent u benieuwd wat wij op het gebied van toilet renovatie Groningen voor u kunnen beteken? Neem dan gerust contact met ons op!

Badkamermeubel renovatie Groningen

Het vervangen van een badkamermeubel kan een groot verschil maken bij de renovatie in Groningen. Door een badkamermeubel in uw badkamer te vervangen wordt er direct een hele andere uitstraling gegeven aan de badkamer. Zo kunnen wij voor u onder meer de wastafels, spiegels of handdoekenrekjes plaatsen en vervangen. Is het altijd een drukte van belang rondom de wasbak? Kies dan bijvoorbeeld voor het plaatsen van een dubbele wastafelmeubel zodat meerdere gezinsleden tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de wasbak. Daarnaast kunt u bij ons onder meer terecht voor klussen als:

  • Badkamer wand- en vloertegels plaatsen
  • Douchecabine, -wand of bad plaatsen
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Toilet verbouwen

Offerte badkamer renovatie Groningen

Wilt u weten wat een badkamer renovatie ongeveer gaat kosten of wilt u graag advies over de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor een badkamer renovatie in Groningen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken, zodat u weet waar u aan toe bent. Mocht u ervoor kiezen om uw renovatie door het team van Meer BV te laten realiseren, dan plannen wij de klus binnen zo snel mogelijk in. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor een badkamer renovatie in Groningen!

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten