Meer Duurzame energie Groningen

Dankzij de verschillende toepassingen die beschikbaar zijn bij Meer BV kunt u in Groningen duurzame energie opwekken! Met onze installaties handelt u milieubewust en bent u bovendien voordelig uit. U heeft de keuze uit diverse handige oplossingen. We kunnen voor u bijvoorbeeld een warmtepomp installeren die, in combinatie met zonnecollectoren, zonlicht omzet in warmte. Bovendien wordt hierdoor CO2-uitstoot teruggedrongen! Voor de beste oplossingen rondom duurzame energie in Groningen bent u bij Meer BV aan het juiste adres.

Voordelen duurzame energie Groningen

Behoud van het milieu is slechts één reden om over te gaan op duurzame energie in Groningen. Het opwekken van de energie kunt u bijvoorbeeld zelf doen door middel van warmtepompen en zonnepanelen. De bronnen hiervoor - zon, (zee)water en wind - zijn immers voor iedereen beschikbaar. Bovendien zorgt duurzame energie ervoor dat er minder gebruik gemaakt hoeft te worden van fossiele brandstoffen. Wilt u ook profiteren van deze en vele andere voordelen van duurzame energie in Groningen? Schakel dan Meer BV in!

Zonne-energie Groningen

Zowel in uw woning als in uw bedrijf kunt u profiteren van zonne-energie! In Groningen en omstreken kan Meer BV zonnepanelen Groningen installeren van de hoogste kwaliteit. De kosten hiervoor heeft u al in zeven jaar terugverdiend! Als we de zonnepanelen komen installeren houden we rekening met uw wensen. We willen graag dat u bij het hele project betrokken blijft om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met het eindresultaat. Woont u in Groningen en wilt u profiteren van zonne-energie? Neem dan contact op met Meer BV!

Duurzame energie Groningen analyse

Sinds de introductie is het gebruik van duurzame energie in Groningen en de rest van Nederland toegenomen. De meeste analyses wijzen uit dat deze toename voorlopig niet zal ophouden. Wilt u weten wat milieuvriendelijke energie voor u kan betekenen? Bekijk dan op onze website de vele mogelijkheden om in Groningen van duurzame energie gebruik te maken! Voor vragen over praktische toepassingen kunt u altijd bij Meer BV terecht.

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”