Meer Elektrotechniek Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien voor installaties, onderhoud en aanpassingen op het gebied van elektrotechniek in Groningen? Dan bent u bij Meer BV aan het goede adres! U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige installaties als voor complexere installaties als automatiseringssystemen. Wij voeren werkzaamheden uit voor de particuliere- en professionele sector in woningen en bedrijfspanden.
Hierbij kunt u denken aan diverse aanpassingen in de meterkast of vervanging van de groepenkast. Maar ook:

  • Licht- en krachtstroominstallaties
  • Datanetwerken
  • Ontruimings- en brandmeldinstallaties
  • Keukeninstallaties
  • Duurzame energie oplossingen zoals led verlichting, warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers

Vraag direct een online offerte aan voor elektrotechniek toepassingen in Groningen en omgeving bij Meer BV!Vraag direct een online offerte aan voor elektrotechniek toepassingen in Groningen en omgeving bij Meer BV!

Elektromonteur Groningen

Wilt u uw elektra laten aanleggen of aanpassen door een vakkundige elektromonteur in Groningen en omstreken? Dit is geen enkel probleem bij Meer BV. Wij hanteren een effectieve werkwijze waarbij wij u de helpende hand bieden om zo efficiënt mogelijk uw klus te klaren. We denken graag met u mee om te zorgen voor een deskundige, vakkundige en voor u passende oplossing. Meer BV ontwerpt functionele en veilige installaties die aan de verschillende geldend voorschriften en wetgeving voldoen. Onze elektromonteurs in Groningen werken vakkundig en bieden een uitstekende nazorg!

Offerte Elektrotechniek Groningen

Bent u benieuwd of onze services aansluiten op uw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte elektrotechniek in Groningen aan. Onze vakmensen gaan netjes en doeltreffend te werk en denken graag met u mee. Als u via onze website een offerte aanvraagt, krijgt u binnen enkele dagen reactie zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn. Vraag direct een offerte elektrotechniek in Groningen aan en profiteer van ons vakkundig advies met onze scherpe tarieven!

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten