Meer Installatietechniek Groningen

Wilt u centrale verwarming laten aanleggen, sanitair installeren, een ventilatiesysteem aanleggen of overstappen op duurzame energie? Dan bent bij Meer BV aan het goede adres! Ons team is gespecialiseerd in installatietechniek in Groningen en omstreken en helpt u graag met het aanleggen van onder meer een:

  • Gasinstallatie
  • Waterinstallatie
  • Elektra
  • Centrale verwarming
  • Sanitair
  • Dak- en zinkwerk
  • Mechanische ventilatie
  • Duurzame energie Groningen

Onze werkwijze op het gebied van installatietechniek in Groningen is helder en eenvoudig. Wij maken duidelijke afspraken met u en zorgen voor vlotte communicatie. Naast het leveren van kwalitatief goede producten en service, vinden wij de nazorg net zo belangrijk. Met deze mentaliteit kunnen we u snel en doelgericht helpen met iedere klus. Kortom, Meer BV levert u installatietechniek in Groningen en omgeving zonder fratsen!

Gasinstallatie Groningen

Wilt u een betrouwbare gasinstallatie in Groningen of omgeving laten aanleggen of renoveren? Dan bent u bij Meer BV aan het juiste adres! Een goede gasinstallatie is erg belangrijk voor uw veiligheid, daarom nemen wij deze taak u graag uit handen. Ook wanneer u een nieuwe keuken wilt laten plaatsen kunnen wij voor u extra installatiegroepen en aansluitpunten creëren. Voor advies over het aanleggen of aanpassen van uw gasinstallatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U krijgt binnen een paar werkdagen reactie zodat we snel aan de slag kunnen! Wij staan klaar om uw gasinstallatie in Groningen van A tot Z te regelen.

Waterinstallatie Groningen

Ook voor het aanleggen of renoveren van uw waterinstallatie in Groningen bent u bij Meer BV aan het goede adres. Door de mogelijke vorming van legionella in uw leidingen, is dit een echte klus voor de specialist. U kunt kiezen voor een waterleiding aanleggen in uw badkamer, washok of keuken. Wij pakken iedere klus vakkundig aan. Ook voor het omleggen en renoveren van leidingen bent u bij ons aan het goede adres. Naast het gebruik van hoogwaardige materialen en leidingen voorzien wij u bij de waterinstallatie in Groningen uiteraard van een goede nazorg en garantie.

Offerte aanvragen installatietechniek Groningen

Bent u van plan om werkzaamheden aan uw installatie zoals gas, duurzame energie of sanitair uit te laten voeren? Dan kunt u bij ons een offerte aanvragen voor installatietechniek in Groningen. Deze is vrijblijvend en binnen een paar dagen kunt u reactie van ons verwachten. Afhankelijk van de grootte van de klus plannen wij u zo snel mogelijk in. Bij Meer BV kunt u direct online een vrijblijvende offerte aanvragen voor installatietechniek in Groningen!

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”