Meer Isolatieglas Groningen

Er is een groot verschil tussen enkel en dubbel glas. Dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd. Meer BV kan isolatieglas in uw woning in Groningen en omgeving plaatsen. Dubbel glas zorgt voor besparing in de portemonnee, maar ook voor een beter comfort. De warmte drukt tegen het raam en vliegt met enkel glas naar buiten. Daarnaast komt koelte uw woning sneller binnen met enkel glas. Met isolatieglas in uw woning in Groningen blijft uw woning langer warm en daarmee belast u het milieu minder!

Isolatieglas plaatsen Groningen

Bij Meer BV bent u aan het juiste adres voor isolatieglas plaatsen in Groningen. Dubbel glas bestaat uit twee lagen glas met daartussen een loze ruimte, ook wel spouw genoemd. Bij het plaatsen wordt er vaak geen gebruik gemaakt van standaard maten, aangezien elke woning anders is. Voor meer informatie over isolatieglas plaatsen in Groningen, raden wij aan contact op te nemen met Meer BV!

Isolatieglas woning Groningen

Voor de volledige isolatie van uw woning bent u bij Meer BV aan het juiste adres. Naast isolatieglas voor uw woning in Groningen bieden wij u ook andere vormen van isolatie. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze vloerisolatie Groningen. Met goede isolatie blijft uw woning warmer in de winter en koeler in de zomer. Ons team heeft jarenlange ervaring en kan u daarom adviseren op het gebied van isolatieglas in uw woning in Groningen en omstreken!

Offerte isolatieglas Groningen

Ons vakkundige team zorgt voor heldere afspraken en vele contactmomenten. Hierdoor houden wij de lijntjes kort in de communicatie en kunnen wij onze prijzen scherp houden. Wilt u inzicht in de prijzen? Vraag dan een offerte voor isolatieglas in Groningen aan! Ook voor uw badkamer renovatie Groningen zit u bij Meer BV goed. De specialisten zorgen voor een strakke badkamer! Neem contact op voor een offerte voor isolatieglas in Groningen met Meer BV.

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”