Meer Over meer

Meer BV is een allround klusbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen in Groningen en omgeving. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op en bevordert uw eigen leefplezier! Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten: dát vinden we belangrijk. Van te voren maken we heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken vakkundig en samen met een goede nazorg en garantie streven we naar het allerbeste eindresultaat!

 

Groningen en omstreken

MeerBV is een gevestigde naam in Groningen en omstreken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op het gebied van installatie- en renovatie van dienst zijn. Korte lijnen en heldere afspraken vinden wij erg belangrijk. Daarnaast willen wij Kwalitatief goede producten afleveren met een goede nazorg leveren, dit is voor ons net zo belangrijk.

 

Certificaten

Wij hebben verschillende certificaten behaald die erkennen dat MeerBV in hoge mate van kwaliteit levert, waaronder het VGA certificaat. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen kunt altijd contact met ons opnemen.

 
Wijzijnmeer

Contact

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten