Meer North Star waterontharder

Creëer zacht water in uw huishouding met een North Star waterontharder. Hiermee verlengt u de levensduur van uw wasmachine, boiler, koffiezetapparaat en kranen aanzienlijk. De meeste defecten aan apparaten worden voorkomen met zacht water. Bovendien verbruikt uw apparatuur minder energie doordat op verwarmingselementen aanzienlijk minder kalkaanslag ontstaat. Bevorder uw leefplezier en neem contact op met Meer BV voor het installeren van een North Star waterontharder. U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie.

Voordelen waterontharder

Ervaar de voordelen van een waterontharder nu zelf! North Star maakt gebruikt van innovatieve technieken in de productie van de waterontharders. Door de tegengestelde pekel spoeling gaat de waterontharder tot maar liefst 70% zuiniger om met zout en spoelwater dan andere ontharders. Hierdoor is het zoutverbruik erg laag en bent u verzekerd van een grote doorstroming. Andere voordelen van een waterontharder zijn dat het risico van bacteriegroei in het drinkwater dusdanig wordt teruggebracht. Dit komt doordat er geen stilstaand water in de zoutvoorraad aanwezig is. Daarnaast heeft u met de door ons geïnstalleerde waterontharder in Groningen 50% minder wasmiddel nodig, omdat zeep beter werkt in zacht water.

Waterontharder Groningen

Er zijn nog vele andere voordelen aan een North Star waterontharder. Wanneer u een waterontharder bij u in Groningen laat plaatsen door Meer BV, heeft u geen last meer van bestaande kalkaanslag in uw douche, bad en gootsteen. De voordelen van een waterontharder ziet u ook terug in uw elektrische apparaten. Uw waterkoker, strijkijzer en stoomoven gaan bijvoorbeeld langer mee met een waterontharder. Meer BV helpt u graag met advies over de juiste waterontharder in Groningen en omgeving voor uw woning. Ook voor een waterleiding aanleggen of renoveren staan we voor u klaar!

Waterontharder plaatsen

Onze specialisten komen de waterontharder bij u thuis plaatsen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en ontvangt van ons binnen enkele werkdagen reactie. We proberen de klus binnen zo snel mogelijk in te plannen. Laat uw waterontharder plaatsen door Meer BV en geniet van heerlijk zacht water.

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten