Meer Warmtepomp installeren

Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw huis te verwarmen? Dan kunt u door onze vakmannen een warmtepomp laten installeren. Deze techniek is al langer bekend in landen waar aardgas niet zo eenvoudig te verkrijgen is als hier. Hierbij wordt warmte van buiten gehaald om het huis binnen te verwarmen. Daarnaast biedt een warmtepomp veel voordelen door de lage onderhoudskosten en lagere CO2-uitstoot. Ook kunt u uw huis verkoelen door middel van een warmtepomp. Ons ervaren team kan uw warmtepomp professioneel installeren zodat u snel kunt genieten van duurzame warmte!

Warmtepomp Groningen

Doordat een warmtepomp de warmte van buiten naar binnen trekt, wordt het huis op een natuurlijke en duurzame manier verwarmd. Ons ervaren team helpt u graag met het installeren van uw warmtepomp in Groningen. De vakmannen van Meer BV gaan professioneel te werk en zorgen al jaren voor tevreden klanten. Door onze doeltreffende werkwijze en vlotte communicatie kan uw klus vaak al binnen enkele weken worden ingepland! Net als de rest van Nederland, zijn ook wij steeds bewuster bezig met energie. Daarom kunnen wij naast uw warmtepomp in Groningen installeren, ook uw vloer en dak van isolatie Groningen voorzien!

Warmtepomp elektrisch

Verwarm uw woning of bedrijf met een warmtepomp die elektrisch werkt. Maak uw keuze uit de verschillende varianten:
  • Hybride waterpomp
  • Ventilatiewaterpomp
  • Volledige waterpomp
Een hybride warmtepomp combineert u met een hr-ketel op gas. Deze gebruikt zowel de buitenlucht als ventilatie om uw woning van de juiste temperatuur te voorzien. Een ventilatiewaterpomp levert minder warmte dan het hybride model omdat deze alleen werkt middels ventilatie. Een volledige waterpomp die elektrisch werkt vervangt uw hr-ketel op gas. Deze pomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater.

Warmtepomp installeren offerte

Als u van plan bent om uw warmtepomp te laten installeren, vraag dan direct online een offerte aan bij Meer BV! Binnen enkele werkdagen kunt u al een reactie verwachten, en een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en een geschikte waterpomp voor u. Wij vinden tevreden klanten belangrijk en zorgen daarom altijd voor heldere communicatie zodat u jarenlang kunt genieten van duurzame warmte! Wilt u uw warmtepomp door ons laten installeren? Een offerte vraagt u eenvoudig aan op onze website.

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”