Meer Woningrenovatie

Heeft u hulp nodig bij uw woningrenovatie? Het team van Meer BV biedt u graag een helpende hand. Of het nu gaat om een renovatie van uw complete woning of alleen een gedeelte, wij passen onze diensten hierop aan. Met onze doeltreffende werkwijze en vlotte communicatie zorgen we voor een soepel verloop van de klus. Daarnaast bieden we vooral een persoonlijke service en zorgen we voor goede nazorg. Voor zowel een kleine als grote woningrenovatie bent u bij Meer BV aan het juiste adres!

Woningrenovatie Groningen

Wilt u uw woning laten renoveren? Meer BV kan u van dienst zijn met allerlei aan woningrenovatie gerelateerde klussen in Groningen en omgeving. Ook voor het leggen van vloeren, aanbrengen van tegelwerk of een complete badkamer renovatie Groningen kunt u ons inschakelen. Bent u benieuwd of onze service aansluit op uw wensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! U ontvangt dan binnen een paar dagen reactie, waarna wij uw klus zo snel mogelijk in kunnen plannen. Voor alle woningrenovatie klussen in Groningen en omgeving kiest u voor Meer BV!

Complete woningrenovatie Groningen

Het team van Meer BV kan u ook helpen bij een complete woningrenovatie in Groningen. Wij nemen uw renovatiewerkzaamheden uit handen met ons vakkundige en gedreven team. Dankzij de ervaring van ons team bent u ook voor advies bij ons aan het juiste adres. Voor vragen over een complete woningrenovatie in Groningen kunt u gerust contact met ons opnemen! Wij zullen u dan zo snel mogelijk contact opnemen met een vrijblijvend advies.

Woningrenovatie door Meer BV

Als u uw woningrenovatie door Meer BV laat uitvoeren, weet u zeker dat de klus professioneel en netjes geklaard wordt. Ook projecten in en om het huis zoals stucwerk, een dakraam plaatsen Groningen en diverse installatiewerkzaamheden zijn voor de jongens van Meer BV geen probleem! Een prettige samenwerking staat voor ons centraal bij elke klus, daarom houden wij van een heldere communicatie. Laat uw woningrenovatie door Meer BV uitvoeren, u zult versteld staan van het resultaat!

Wij zijn meer

MEERBV heeft zich gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van woningen. Goed onderhoud levert een meerwaarde van uw woning op. Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Tevreden klanten, dat vinden we belangrijk. We maken heldere afspraken en denken met u mee voor de beste oplossing. Tijdens het werk houden we voortdurende contact. We werken netjes, samen met een goede nazorg en garantie.

Meer certificaten

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”