Meer Woningaanpassingen

Als één van de bewoners van uw huis te maken heeft of krijgt met een beperking, kan Meer BV voor geschikte woningaanpassingen zorgen. Hiermee kunt u zelfstandig blijven wonen. Denk bijvoorbeeld aan het weghalen van drempels, een badlift installeren, aanpassingen aan de keuken of de installatie van een toiletverhoger. Meer BV is een professioneel klusbedrijf dat al deze woningaanpassingen voor u kan uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor Meer (BV) informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Woningaanpassingen Meer BV

Woningaanpassingen WMO

Moet uw woning worden aangepast om zelfstandig te kunnen blijven wonen? Dan vallen de woningaanpassingen onder de WMO. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning is onderdeel van het stelsel Zorg en Welzijn. Als u de benodigde aanpassingen zelf niet kunt uitvoeren, is de gemeente verantwoordelijk voor de vergoeding ervan. In sommige gevallen kan een badkamer renovatie in Groningen nodig zijn om de toegankelijkheid ervan te behouden. Ook woningaanpassingen die onder de WMO vallen, kunnen worden uitgevoerd door Meer BV!

Woningaanpassingen badkamer

Het kan voorkomen dat u ondersteuning nodig heeft in een of meerdere ruimtes in uw woning. Voor woningaanpassingen, bijvoorbeeld in uw badkamer, kunt u de betrokken deskundigen van Meer BV inschakelen. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee. Zo installeren we voor u een badlift, maken deuren breder of verbeteren de isolatie in Groningen van uw huis, zodat u er altijd warmpjes bij zit. Wilt u weten welke woningaanpassingen in uw badkamer mogelijk zijn bij Meer BV? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

Woningaanpassingen laten uitvoeren

Vertrouw op onze professionals door Meer BV uw woningaanpassingen te laten uitvoeren! Als uw huis wordt verbouwd maar er wel rekening moet worden gehouden met uw beperking, doen wij graag uw keukeninstallatie voor u. Ook andere ruimtes renoveren we tot in de puntjes, rekening houdend met uw behoeften en wensen. Voorafgaand aan maar ook tijdens en na de werkzaamheden blijven we met u in contact, om zeker te weten dat alles volgens afspraak verloopt. Daarom is het altijd verstandig om uw woningaanpassingen door Meer BV te laten uitvoeren!

Woningaanpassingen mogelijkheden

Meer BV biedt u verschillende woningaanpassingen en mogelijkheden. Wij kunnen verschillende hulpmiddelen in uw huis installeren die zelfstandig blijven wonen mogelijk maken. Dit kan zelfs in de uitbouw van uw woning, zoals in uw serre in Groningen. Laat de deskundigen van Meer BV gerust weten wat uw wensen en behoeften zijn. Wij houden hier altijd rekening mee en zorgen ervoor dat uw kwaliteit van leven hoog blijft. Neem voor specifieke woningaanpassingen en mogelijkheden contact met ons op of vraag uw offerte aan!

“Bedankt voor de mooie keuken. Erg tevreden over jullie werkwijze en inzet!”

“ook al was het een kleine ingreep, we zijn perfect geholpen. Snel en efficiënt, precies waar we om vroegen”